Cihan Kaya Anaokulu

Vizyon: Birlikte çalışmanın önemini bilen ekibi ile okul aile işbirliğini kurarak, öz güvenli kendini ifade edebilen, manevi kültürel ve insani değerlere bağlı, insan haklarına saygılı sorumluluk duygusu gelişmiş yeteneklerinin farkında , aktif, yaratıcı, sevecen, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirebilmek.

Misyon: Çilek Anaokulu olarak bütün çocuklarımızın psiko-motor,özbakım, sosyal, bilişsel, dil becerileri,duygusal özellikleri, estetik ve yaratıcılık, kendinin farkında olma ile ilgili gelişmelerini sağlamak, onların kendilerini bilgili , becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyıllın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar:

Saatler: 09.00-14.00
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Servisimiz bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda eTwinning Projesi yürütülmektedir.

WEB - https://cihankayaanaokulu.meb.k12.tr

Adres - ORTA MAH. CUMHURİYET CAD. NO 18 SASON / BATMAN

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuz Sason meydanında bulunup kolayca ulaşım sağlanmaktadır.

Adres - ORTA MAH. CUMHURİYET CAD. NO 18 SASON / BATMAN

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezindedir.